Chic Ville

Chic Ville
Chic Ville
Nume: Chic Ville

Daca ar fi cafenea, Chic Ville te-ar invata totul despre arta cafelei si savoarea gustului. Daca ar fi librarie, ai petrece timp nesfarsit in Chic Ville rasfoind pagini noi si vechi din carti pretioase. Daca ar fi bacanie, Chic Ville ar fi un rasfat aproape vinovat pentru miros si gust. Daca ar fi un oras, te-ai muta in Chic Ville. Pentru ca este insa magazin de decoratiuni, vei muta Chic Ville in casa ta.

Chic Viile este un magazin de idei. Mai mult decat produse, ofera idei de amenajare a spatiului prin produse. Chiar si cele mai simple dintre ele vor ascunde mana unui designer sau ochiul atent format al celor care le-au ales. Cele mai pretentioase vor face apel la design elaborat, lemn invechit, sticla prelucrata manual sau fier forjat.

Chic Ville te va ajuta sa iti definesti spatiul prin obiecte de decor, flori, vesela, textile sau mic mobilier. Toate acestea vor fi purtatoare ale unui aer sic de Chic Ville.   

Cat despre rezolvarea problemei universale a cadourilor, Chic Ville e magazinul care gaseste idei chiar si pentru cei care le au pe toate. Iata ce spun clientii nostri:

"Minunat! Nu-mi venea sa plec. Am reusit sa ies abia dupa vreo trei incercari esuate. De fiecare data mai vedeam ceva care ma intorcea din drum." (Liliana D.)

"Sunteti in topul locurilor mele preferate!Ne bucurati ochii!" (Alexandra P.)

"Sa stiti ca m-am bucurat nespus de cadoul pe care mi l-am oferit de la voi, aveam nevoie de un strop de inspiratie azi." (Teodora T.)

"In magazinul vostru m-am simtit altfel, iar de cand i-am trecut pragul imi visez casa decorata astfel ... un interior chic, un colt din casuta din povesti..." (Monika E.)

"Sunt innebunita dupa magazinul vostru, imi place tot, parca as fi trait in vremurile de demult, sunteti super, as sta ore intregi sa va admir!" (Carmen Vlad)

"Imi place magazinul pe care l-ati deschis in Mall Promenada; este foarte bine aprovizionat cu produse colorate, diverse si aer un aer cochet! Bravo !!" (Gabriela Ion)

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:
Development Syro Business Design
© 2016 | Toate drepturile rezervate!